Campionate

VIDEO E Barcelona victima unei conspiraţii? 12 penaltyuri n-au primit catalanii!

Lionel Messi e principala țintă a atacurilor adversarilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 martie 2012

Ajunsă la 10 puncte în urma liderului Real Madrid, FC Barcelona se consideră de cîteva săptămîni defavorizată constant de către arbitri. Ba, sînt voci în Spania care pretind că există un veritabil complot contra clubului ”blaugrana”: ”Supremaţia catalanilor deranjează. Se vrea ca titlul să mai ajungă şi în Capitală”.

Există momente din actuala La Liga care susţin părerea celor care cred într-o conspiraţie. Ultimul exemplu rămîne meciul de sîmbăta trecută cu Gijon (3-1), cînd Pique a fost eliminat uşor, iar trupei lui Guardiola i s-au refuzat trei penaltyuri. Şi nu sînt singurele. În total, după 26 de etape, s-au adunat 12 lovituri de la 11 metri de care Barcelona trebuia să beneficieze, dar nu a fost aşa.
VEDEŢI acest video şi JUDECAŢI.

Unele dintre aceste decizii greşite ale arbitrilor au influenţat direct rezultatul. Astfel s-a întîmplat la meciurile cu Valencia (2-2), Espanyol (1-1) şi Villarreal (0-0), cînd, dacă s-ar fi dictat penalty pentru Barcelona, altul ar fi fost scorul, dar alta ar fi fost şi distanţa faţă de Real.
Ca protest faţă de ”această campanie”, clubul catalan a boicotat o reuniune programată luni la sediul federaţiei spaniole.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.