Liga Campionilor

Meci de infarct! Galliani: "După ocazia lui van Persie, nu m-am mai uitat la meci. M-am gîndit la inima mea"

Galliani nu a mai putut urmări meciul după ce echipa sa a scăpat ca prin urechile acului de gol (foto: italy.theoffside.com)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 martie 2012

Administratorul delegat al grupării AC Milan, Adriano Galliani, a declarat că a suferit foarte mult la meciul cu Arsenal Londra, pierdut de milanezi, scor 0-3. Acesta a precizat că ultimele 20 de minute ale meciului le-a petrecut în vestiar, fără a se uita la partidă, informează Gazzetta dello Sport.

"Am suferit mult, aşa cum a suferit şi echipa. Au fost greşeli făcute de nişte jucători extraordinari. Dar, din fericire, am reuşit să ne calificăm, în final rămâne rezultatul. După ce Abbiati a apărat ocazia lui Van Persie m-am dus la vestiare, trebuie să mă gândesc la inima mea. Deşi era şi acolo un televizor, nu m-am mai uitat la meci. Am făcut "ture" prin vestiar şi m-am uitat la ceas până când am primit vestea cea bună", a declarat Galliani, citat de Mediafax.

Echipa italiană AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în ciuda înfrângerii, scor 0-3, din meciul cu englezii de la Arsenal Londra, de marţi, din manşa secundă a optimilor competiţiei. AC Milan s-a calificat după ce în tur s-a impus cu scorul de 4-0. Marţi, golurile londonezilor au fost marcate de Koscielny '7, Rosicky '26 şi Van Persie '42 (penalty).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.