Ideile Gazetei

Cititorii noştri sînt cei mai inteligenţi » Discursul celui care îl înlocuieşte pe Dragomir ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 martie 2012

GSP.ro te-a provocat astăzi să scrii cum crezi că ar arăta discursul unui nou şef al fotbalului românesc, al celui care l-ar înlocui pe Dumitru Dragomir sau pe Mircea Sandu.

Aşa cum era de aşteptat, cititorii au trimis mesaje extrem de interesante, dintre care vă prezentăm  cîteva.

amusement a compus un mesaj extrem de interesant, pe care dacă am ajunge să-l auzim de la tribuna Adunării Generale a FRF sau de la cea a LPF probabil că am fi mult mai optimişti în privinţa fotbalului românesc:

"As dori in primul si in primul rand sa aveti incredere in mine (noi), pentru ca fara incredere nu vom putea niciodata sa cladim un nou drum spre triumful fotbalului romanesc. Pas cu pas, o sa incerc(am) sa fac(em) astfel incat toti microbistii de la noi din tara sa revina alaturi de nationala si pentru ca acest lucru sa se intample va trebui sa sustinem si sa obligam cluburile sa isi formeze propriile pepiniere, sa avem mai multe centre de copii si juniori in ţara care sa ne permita sa avem o arie de selectie cu adevarat larga. O sa incercam sa construim baze noi, conditii optime pentru ca fotbalul romanesc sa creasca si in vazul celor de-afara.

De asemenea vom face o competite interna mult mai interesanta, mai atragatoare, cu meciuri care sa umple din nou stadioanele. Promitem ca nu vom mai accepta ca echipe din Liga 2 care promoveaza si care nu indeplinesc conditiile cerute de UEFA sa paseasca pe prima scene fotbalistica. Vrem performanta, de aceea ne vom asigura ca regulamentele FIFA si UEFA vor prima de acum inainte, vom obliga cluburile sa indeplineasca toate conditiile impuse de UEFA , de la terenuri cu clima pana la vestiare. O sa incercam sa facem tot ce ne sta in putinta sa redevenim o forta in elita fotbalului mondial"

User-ul john872005 a scris:
"Dragi suporteri ai fotbalului romanesc! De astazi gloria si performanta vor trona in Romania noastra impreuna cu corectitudinea si compatibilitatea noastra, a conducatorilor, cu cerintele echipelor conduse atat de stat cat si de privati formand o echipa care sa faca cunoscuta tara plansa de toti romanii peste hotare si sa lasam un sport curat (pe toate capitolele) si o infrastructura demna de organizare a competitiilor interne si internationale, copiilor nostri!...
Am 25 de ani si sunt convins ca asta ar vrea sa auda si generatia mea si generatiile care vor sa vina de la un conducator care sa ne demonstreze ca tine la noi si la acest popor! Fie ca patriotismul sa predomine!! Va multumesc! Forzza Stiinta!"

axl_41 nu şi-a închipuit un speach al preşedintelui, dar a punctat cîteva dintre elementele despre care crede că nu ar trebui să lipsească din discurs:
"In primul rand transparenta financiara. In al doilea rand independenta comisiilor si surse de finantare externe pentru acestea. Apoi trebuie un program pe 5 ani prin care se urmareste dezvoltarea fotbalului juvenil. Democratie reala: reorganizarea AJF-urilor pe criterii de competenta, nu pe cumetrii si interese. Vot democratic si secret in cadrul LPF si FRF. Un singur vot pentru fiecare membru, nu trebuie ca voturile altora sa aiba pondere mai mare decat ale celorlalti. Interzicerea pomenilor electorale si a banchetelor inainte de alegeri. Candidatii la presedintia FRF sa fie propusi de AJF-uri, iar cei de la presedentia LPF sa fie propusi de cluburi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.