Liga 1

Stan e în pericol să fie dat afară exact înaintea revenirii pe stadionul propriu » Ghencea e pentru cine se nimereşte!

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Obiectivul meu e să-l conving pe patron să ne întoarcem acasă”, a anunţat Ilie în momentul învestirii. Echipa revine peste zece zile, dar antrenorul actual ar putea să nu mai prindă evenimentul



Stan e pe cale să bifeze culmea ghinionului: s-a străduit cinci luni să-l convingă pe Becali să readucă echipa în Ghencea şi acum e în pericol să fie demis tocmai înaintea revenirii! Roş-albaştrii au fost anunţaţi că nu mai pot juca pe Naţional Arena, fiindcă stadionul se închide ca să fie pregătit pentru finala Europa League, de pe 9 mai.

Soluţia e întoarcerea în Ghencea şi au ajuns deja la un acord cu Ministerul Apărării pentru asta. Jocul revenirii va fi contra Astrei, pe 2 octombrie, unul pe care Ilie Stan, susţinătorul numărul 1 al vechiului stadion, poate să nu-l mai prindă, fiindcă el îşi păstrează postul doar în cazul în care nu pierde la Cluj, cu U, lunea viitoare. Steliştii au mers zilele trecute în Ghencea să vadă cum se mai prezintă arena. Concluzia? Terenul încă e acoperit complet cu zăpadă, chiar dacă au trecut săptămîni de la ninsorile abundente care au afectat România. "Dar mai e timp suficient pînă la partida cu Astra, o să fie curăţat", cred conducătorii "militarilor". Ultimul pas de făcut: steliştii au chemat pompierii în Ghencea, fiindcă e nevoie de avizul lor ca să se poată juca din nou pe stadion.


9 luni au trecut de la ultimul meci jucat de Steaua în Ghencea, 1-0 cu FCM Tîrgu-Mureş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.