Nationala

Naşu' şi-a desemnat urmaşu' la şefia FRF » Surpriza ”Meche”

Dumitru Mihalache ar putea fi urmaşul lui Mircea Sandu la şefia FRF

Articol de Alin Ghiciulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sandu vrea să-l lase drept succesor pe omul său de încredere Dumitru Mihalache (60 ani), actualul şef al Comitetului de Organizare al finalei Europa League 2012

Mircea Sandu (59 ani) îşi calculează ieşirea din scenă, dar nu vrea să o facă oricum. Apropiaţii şefului FRF susţin că "Naşu'" pregăteşte terenul pentru a-i preda ştafeta omului său de încredere Dumitru Mihalache, zis "Meche". La fel ca în 1990, cînd Sandu a fost instalat de mentorul său, Mircea Angelescu.

Spune poezii şi cîntă la chefurile Naşului
"S-ar asigura astfel că «urmele» îi vor fi protejate", spun oameni din fotbal. "Meche" lucrează de 13 ani la FRF. A început ca şef la "Competiţii" şi a ajuns director al Direcţiei de Programe şi Investiţii. Sandu l-a introdus şi în structurile UEFA: observator de jocuri şi şef al Comitetului de Organizare al finalei Europa League 2012. De profesie jurist, a condus Federaţia Română de Rugby în intervalul 1998-2001, activînd o perioadă şi ca jurnalist la fostul săptămînal "Sport 21".

În plus, Mihalache mai are o "calitate": e omul care întreţine atmosfera cu poezii şi cîntece la chefurile lui Sandu, căruia nu se sfieşte să-i toarne în pahare de fiecare dată cînd şeful i-o cere!

Intră în campania "Mitică la Brutărie" şi trimite-le mailuri şefilor LPF şi FRF în care, cu un limbaj civilizat, să le spui de ce crezi că trebuie să părărsească funcţiile pe care le deţin în fotbal!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.