Liga Campionilor

VIDEO&FOTO Ce "pilulă magică" a luat Messi? Argentinianul înghite o pastilă pe tunel, apoi iese pe gazon şi dă 5 goluri!

+3 Foto
Messi luînd pastila în drumul către teren

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 martie 2012

Episod cu totul surprinzător petrecut cu doar cîteva minute înainte de startul partidei dintre FC Barcelona şi Bayer Leverkusen (7-1), cu Messi în prim-plan.

În timp ce echipele se aflau pe tunel, în drumul spre teren, o persoană din staff-ul Barcelonei s-a apropiat de Lionel Messi şi i-a dat o pastilă. Atacantul argentinian a luat-o şi a înghiţit-o din mers, fără să se ferească de privirile celor din jur. Meciul a-nceput peste cîteva zeci de secunde, iar argentinianul s-a dezlănţuit pe gazon, marcînd nu mai puţin de 5 goluri!

Faza din tunel a fost surprinsă de camerele TV şi a produs ilaritate. Imediat a apărut firesc întrebarea ”Oare ce o fi luat Messi?”. Explicaţia a oferit-o Radio Catalunya: ”Pe Leo îl durea tare capul, de aceea a cerut o pastilă care să-l ajute să-i treacă. Asta a fost tot, nimic altceva”. Ca o ironie, Leverkusen este echipa concernului farmaceutic Bayer, care produce, printre altele, şi aspririne.

Vezi aici detalii despre meciul Barcelonei cu Leverkusen, dar şi despre minunea Apoel, ce a trecut de Lyon.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.