Campionate

Unii îşi tatuează numele iubitei, o sirenă sau o ancoră. Pentru Zenga alta e dragostea vieţii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 martie 2012

Tatuajele sînt considerate de mulţi o artă. Fostul antrenor al Stelei şi al lui Dinamo, Walter Zenga, este adeptul acestei mişcări, avînd un obicei de a-şi adăuga un nou tatuaj după fiecare realizare importantă din viaţa sa

Internazionale Milano împlineşte astăzi 104 ani de existenţă, iar Zenga, unul din simbolurile clubului italian, nu a ezitat să îşi arate încă o dată dragostea faţă de clubul care l-a consacrat

"Spiderman" a postat o poză pe twitter, prin care îşi arată coapsa tatuată cu un cal înaripat. Acesta este în culorile clubului, albastru-negru, şi amineşte de şarpele aflat pe vechea siglă a clubului. Tatuajul datează din 1992, an în care goalkeeperul apăra încă poarta milanezilor.

În plus, Zenga le-a prezentat fanilor săi şi un ceas personalizat cu numele şi culorile lui Inter.

Zenga a evoluat pentru Inter între 1982 şi 1994, jucînd în 328 de partide de campionat. El a cîştigat un titlu de campion, două Cupe UEFA şi o Supercupă a Italiei cu Inter.

Internazionale Milano a fost fondată la data de 9 martie 1908. Are 18 titluri de campioană a Italiei, 7 Cupe naţionale, 5 Supercupe ale Italiei, dar şi numeroase titluri continentale şi internaţionale, printre care 3 Cupe ale Campionilor Europeni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.