Rugby

România a pierdut, 13-19, în faţa Georgiei

La Cupa Mondială, România a fost învinsă de Georgia cu scorul 9-25.

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

România nu a reuşit să-şi ia revanşa în faţa gruzinilor, în faţa cărora au pierdut la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, fiind învinsă şi azi cu 13-19, într-un meci contînd pentru Cupa Europeană a Naţiunilor.

AICI poţi vedea meciul liveVIDEO

Anul trecut, pe 28 septembrie, la Palmerston North, în Noua Zeelandă, Georgia spulbera România la Cupa Mondială: 25-9. Pentru "tricolori" a venit vremea revanşei în faţa gruzinilor, azi, în Cupa Europeană a Naţiunilor.

Georgia e pe primul loc în clasament, dar o victorie, azi, i-ar propulsa pe "stejari" în fotoliul de lider. "Pentru noi, meciul cu Georgia e adevărata finală. Plus că avem încă în minte meciul de la Cupa Mondială şi ne dorim revanşa", a declarat Marius Tincu. "Disputa cu Georgia e evenimentul primăverii pentru noi. Ne aşteaptă un meci greu, în faţa unui adversar foarte puternic, dar ne vom juca şansa", a notat şi antrenorul Hari Dumitraş.

România nu se va putea baza pe Ovidiu Toniţa, reţinut în lotul echipei sale de club, Perpignan. Şi georgienii au ceva absenţe, dar au în formaţie multe vedete din prima ligă franceză. Între titulari, 11 rugbyşti din Franţa, dintre care cinci din prima ligă: Mamuka Gorgodze, Vasil Kakovin, Iuri Natriaşvili, Vito Kolelişvili sau Davit Kubriaşvili.

Clasament:
1. Georgia 28p
2. România 25p
3. Spania 19p
4. Portugalia 16p
5. Rusia 15p
6. Ucraina 0p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.