Liga 1

Război al declaraţiilor între familia Prodan-Reghecampf şi Porumboiu » Care e ultima replică a Anamariei

Anamaria Prodan i-a răspuns dur lui Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 March 2012

După victoria echipei sale cu 4-0 contra Chiajnei, Adrian Porumboiu a intrat într-un adevărat conflict cu Laurenţiu Reghecampf şi cu Anamaria Prodan. Totul a plecat de la acuzele antrenorului Concordiei la adresa arbitrajului

"Dacă Reghecampf a acuzat arbitrajul, înseamnă că a citit de pe un bileţel ce i-a scris Anamaria", a venit răspunsul lui Porumboiu.

Finanţatorul Vasluiului şi Anamaria Prodan s-au certat la DigiSport: "Eşti o paraşută!", i-a spus Porumboiu, după replica dură a soţiei lui Reghecampf: "Porumboiu e un golan patentat, a crescut în lanul de porumb şi miroase a bălegar".

Anamaria Prodan vrea să încheie conflictul cu Porumboiu: "Diferenţa dintre mine şi Porumboiu este egală cu diferenţa dintre Chateauneuf-du-Pape Beaucastel şi Busuioaca de Bohotin, asta ca să fie pe înţelesul tuturor bărbaţilor. Îi transmit un ultim lucru: el continuă să moară, în timp ce eu continuu să trăiesc. De azi, cine mai îndrăzneşte să vorbească urît de familia Prodan-Reghecampf va avea probleme uluitoare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.