Box

Bute ar putea să se lupte cu Froch pe Old Trafford! Obreja la Radio GSP: "Se caută o soluţie pentru o audienţă pe măsură"

Bute ar putea lupta cu Froch pe Old Trafford

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 martie 2012

UPDATE Rudel Obreja a vorbit la Radio GSP despre varianta ca meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch să se dispute pe Old Trafford: "Sînt doar discuţii. Sala unde se stabilise iniţial e prea mică. Nu e sigur deocamdată, dar se caută variante. E posibil şi să se mute meciul la Manchester într-o sală mult mai mare decît cea de la Nottingham. Se caută o soluţie mai bună pentru o audienţă pe măsură".

 

Interesul enorm stîrnit de meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch i-a făcut pe organizatori să ia în calcul mutarea locului de disputare pe Old Trafford, celebra arenă a lui Manchester United.

Iniţial, partida era programată să aibă loc la la Capital FM Arena din Nottingham, sală care are doar 7.500 de locuri.

"De cînd am anunţat meciul, telefoanele, emailul şi contul de Twitter au fost efectiv blocate de cereri. Toată lumea vrea să vadă acest meci de clasă mondială, iar eu vreau să mă asigur că vor fi cît mai mulţi oameni în această postură", a declarat Eddie Hearn, promotorul lui Froch.

Presa engleză speculează pe seama faptului că meciul ar putea fi mutat la Manchester, pe Old Tafford, celebra arenă supranumită Teatrul Viselor, caz în care şi data ar urma să fie 2 iunie în loc de 26 mai.

76.212 locuri e capacitatea stadionului Old Trafford

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.