Campionate

VIDEO Campioni şi la handbal? » Real protejată iar de arbitri: două henţuri în careu, nici un penalty

+3 Foto
Henț Sergio Ramos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 martie 2012

Încă un meci în Primera, încă un scandal cu Real Madrid în prim-plan. Echipa lui Jose Mourinho s-a impus, scor 3-2, în faţa lui Betis Sevilla, după un meci cu probleme de arbitraj.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Neaşteptatul debut al lui Gorka Sagues în prima ligă spaniolă nu a fost tocmai cel visat de fluieraş. Real Madrid a beneficiat de erorile sale de arbitraj. "Centralul" a condus doar 45 de minute partida, după accidentarea lui Eduardo Iturralde Gonzalez, dar a fost suficient încît să stîrnească un nou scandal cu madrilenii în prim-plan.

Sagues a trecut cu vederea henţuri în careu ale madrilenilor: al lui Xabi Alonso şi al lui Marcelo şi Ramos, ultimele două la aceeaşi fază. La scorul de 2-2, centrarea trimisă în careul lui Casillas a fost oprită cu mîna de Xabi, arbitrul a lăsat jocul să continue însă.

Momentul cel mai discutat a venit însă în ultimele minute, cînd Ramos a întins braţul pentru a intercepta o minge, balon atins cu mîna şi de Marcelo înainte să ajungă la Ramos. "Centralul" a lăsat din nou jocul să continue.

Catalanii au fost şi ei cu ochii pe meciul marilor rivali. Gerard Pique, aflat în mijlocul unui scandal după ce în urmă cu o săptămînă a acuzat un arbitru că l-a eliminat premeditat, a postat pe Twitter la finalul partidei Realului: "..." Punctele de suspensie au fost rapid interpretate ca un mesaj care face referire la partida abia încheiată.

În conferinţa de presă de după meci, antrenorul Jose Mourinho a declarat că nu a văzut bine fazele, neavînd vizibilitate de pe bancă: "Arbitrajul a fost bun, nu ştiu dacă a fost penalty, eram prea departe de fază şi nu mă pot pronunţa, nici n-am văzut al doilea gol al lui Betis din cauza asta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.