Europa League

”Arena Naţională”, motiv de rîcă politică: ”Oprescu să explice de ce bucureştenii trebuie să dea încă un milion de euro pentru gazon”

Inaugurată în septembrie 2011, ”Arena Națională” trebuie să schimbe pentru a treia oară gazonul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 March 2012

Noile lucrări de la ”Arena Naţională” au dus la alte critici dure contra primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Atacul l-a purtat primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, membru important PDL.

”Oprescu să ne explice de ce bucureştenii trebuie să achite încă un milion de euro pentru schimbarea gazonului şi să-şi asume responsabilitatea fiindcă Arena Naţională nu are un gazon funcţional. Şi să ne mai spună de ce nici primul, nici al doilea gazon nu au fost în garanţie. Nu este normal ca bucureştenii să plătească pentru incompetenţa primăriei”, a înfierat Poteraş. Fost luptător, acesta a mai cerut ”să se prezinte situaţia reală a acoperişului retractabil al stadionului, care, deşi nu a fost folosit pînă acum, trebuie să intre în revizie”.

”Nu este normal ca un stadion de 234 de milioane de euro să nu poată fi utilizat pînă în luna mai. Oprescu trebuie să-şi asume o asemenea situaţie ruşinoasă, dar şi costurile foarte mari”, a completat Poteraş, dezvăluind că ”dublarea costului Arenei Naţionale a decis-o Oprescu. Preţul per scaun a fost de 4.200 de euro, cu mult mai mare decît cel de pe alte stadioane din Europa”.

”Arena Naţională” nu mai poate găzdui nici un meci deoarece trebuie instalat alt gazon pentru finala Europa League din 9 mai. Lucrările vor dura în jur de o lună, iar costul de aproximativ 4 milioane de lei va fi suportat de către Primăria Capitalei.

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.