Liga 1

Petrolul a beneficiat de generozitatea lui Copos » Răchită: "Am plătit 215 RON pe cameră"

+1 Foto
Echipa lui Răchită s-a cazat la hotelul Crowne Plaza.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE Valeriu Răchită a explicat de ce echipa sa a ales să se cazeze la hotelul lui George Copos, înaintea meciului cu Rapid. Tariful pe cameră plătit de ploieşteni a fost de doar 215 RON (50 de euro), în condiţiile în care cea mai ieftină cameră costă 175 de euro.

„Acolo am stat şi înaintea partidei cu Sportul Studenţesc, din ultima etapă a turului, şi n-a fost vreo problemă. Am ales să mergem cu o zi înainte în Capitală pentru că, meciul fiind duminică seară, la o oră la care traficul este foarte aglomerat, n-am vrut să riscăm să pierdem ore întregi pe drum. Conform Contractului de Colaborare încheiat între clubul nostru şi Hotel Crowne Plazza, tariful achitat pentru o cameră a fost de 215 RON, nu de 175 de Euro, aşa cum s-a speculat în presă”, a afirmat Valeriu Răchită.

Ploieştenii au postat pe site-ul oficial al clubului şi Contractul de Colaborare încheiat între SC Ana Hotels S.A. şi Petrolul. Vezi mai sus facsimilul

-------------------------

Răchită a încercat să explice de ce petroliştii au dormit sîmbătă noaptea la hotelul lui Copos din Bucureşti, Crowne Plaza.

Rivalitatea veche dintre Petrolul şi Rapid nu mai contează precum în trecut. Deşi distanţa dintre Ploieşti şi Bucureşti e de 50 kilometri, antrenorul Valeriu Răchită a evitat să facă deplasarea în ziua meciului, iar prahovenii au venit în Capitală încă de sîmbătă după-amiază.

"Lupii galbeni" au şocat însă atunci cînd şi-au ales hotelul! Delegaţia petrolistă în număr de 30 de persoane s-a cazat la Crowne Plaza, stabiliment ce îi aparţine lui George Copos, patronul Rapidului, adversara de aseară! Răchită şi-a explicat alegerea: "Raportul calitate-preţ a fost cel mai bun din toate variantele pe care le aveam în Bucureşti!".

175 de euro costă cea mai ieftină cameră la Crowne Plaza în această perioadă, conform site-ului booking.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.