Liga 1

Ilie, nu citi! Exerciţiu de imaginaţie: Steaua pierde la Cluj, Stan demis. Ce va urma?

Ilie Stan poate fi demis dacă pierde cu U Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 March 2012

Ilie Stan îşi joacă postul la meciul de azi, contra Universităţii Cluj. Dacă Steaua va pierde, Gigi Becali va demite antrenorul, probabil la TV, şi va trebui să se decidă repede pe cine pune în loc

Dacă-l dă afară pe Stan, Gigi Becali ajunge la 18 antrenori demişi de cînd a devenit patron al Stelei. Zilele trecute s-a vorbit de Stoichiţă şi Reghecampf ca variante de înlocuire.

Finanţatorul Stelei şi-a mărturisit admiraţia pentru stilul de joc pe care Reghe îl imprimă echipei: "Îmi place Chiajna. Pasează de zici că-i Barcelona".

Dacă învinge la Cluj, Steaua se va apropia de liderul Dinamo la 6 puncte. Dar în cazul unei înfrîngeri, va începe din nou circul căutării unui nou antrenor pentru Tănase şi colegii săi.

Cum l-a enervat Stan pe Gigi
Stan a ajuns să fie ameninţat cu demiterea în urma unor declaraţii pe care le-a făcut la emisiunea "Fotbal Club", pe Digi Sport. "Pe ăsta n-o să-l mai am niciodată la inimă!", a reacţionat Becali cînd l-a auzit pe Ilie plîngîndu-se de neplata unor salarii şi de lipsa banilor pentru un cantonament în Olanda înaintea returului cu Twente. Gigi l-a iertat, dar a urmat o perioadă în care a numit primul "11" pentru viitorul meci în direct la TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.