Liga 1

Rusescu i-a dedicat şi lui Stan golul victoriei din meciul cu U Cluj: ”L-am ajutat pe Ilie”

Raul Rusescu a fost din nou decisiv pentru Steaua.

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rusescu a dat golul victoriei care-l păstrează pe Stan pe banca Stelei.

- Raul, au existat discuţii înaintea meciului, potrivit cărora U s-ar da la o parte. Ţi s-a părut că jocul a fost influenţat de discuţiile astea?
- Haideţi să fim serioşi! Eu nu cred că cineva din România s-ar mai preta la aşa ceva în vremurile astea! Sînt doar poveşti de adormit copiii!

- Dar cît de important e succesul pentru voi, în condiţiile în care şi Dinamo, şi CFR Cluj au pierdut puncte?
- Să ştiţi că noi nu prea ne facem calcule şi nici de data asta n-am avut în minte rezultatele rivalelor. De ce? Fiindcă singurul lucru important, dar şi suficient e să cîştigăm noi. Dinamo, CFR şi restul adversarelor se vor mai încurca şi în etapele viitoare. Contează să profităm.

- Ilie Stan a fost în pericol să fie demis. V-aţi gîndit şi la el?
- Ştiu că l-am ajutat şi pe Ilie Stan, ne-am ajutat şi pe noi, dar cel mai avantajat e clubul Steaua, pînă la urmă, că Steaua rămîne pe primele locuri ale clasamentului, cu şanse chiar la cîştigarea campionatului. Nu e vorba despre mine sau despre Ilie Stan, aici sînt interesele unui club întreg.

"Terenul a fost prost şi a influenţat în rău tot jocul, şi pe noi, şi pe cei de la U Cluj. S-a pasat greu, ne-am mai pierdut echilibrul" (Raul Rusescu, atacant Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.