Liga 1

Un botez de coşmar! » Arbitrul Horaţiu Feşnic a debutat în Liga 1 la Astra - Mioveni, scor 3-1

+3 Foto
Valerică Găman.

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul Horaţiu Feşnic, 22 de ani, a avut parte de un meci cumplit. El nu mai condusese vreodată nici măcar partide din Liga a doua.

Cît de greu poate să fie debutul în Liga 1 pentru un arbitru? Goluri-fantomă, cartonaşe încurcate şi o eliminare eronată. Pe toate le-a încercat Horaţiu Feşnic, un "central" de 22 de ani care nu mai fusese delegat nici măcar în Liga secundă pînă acum, dar pe care Crăciunescu l-a trimis la Astra-Mioveni.

Întîi a tras Bogdan Pătraşcu, mingea s-a dus în poartă, în vinclu, dar a trecut prin plasă. Feşnic n-a văzut golul, dar a fost corectat de asistentul Florin Ungureanu şi a validat reuşita. Apoi a şutat Găman şi Ionuţ Voicu a respins din poartă. Din nou brigada a luat decizia corectă, adică a validat golul.

Au urmat alte două decizii, greşite: un "galben" lui Olteanu pe care Feşnic l-a transformat în "roşu" crezînd că e al doilea avertisment, după care a revenit şi l-a lăsat pe fotbalist pe teren. Iar în minutul 78 l-a eliminat pe Fatai pentru simulare, deşi nigerianul fusese clar faultat în respectiva fază.

5 meciuri la rînd fără gol marcat avea Astra pînă aseară. Ploieştenii nu mai punctaseră niciodată de trei ori într-o singură partidă de-a lungul acestei stagiuni

"Acest arbitru n-are nici o legătură cu fotbalul! Mai avea puţin şi elimina pînă şi oameni din tribună! Asta e soarta noastră, să depindem de asemenea indivizi" (Marian Pană, antrenor Mioveni)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.