Campionate

VIDEO Adriano, concediat deoarece n-a vrut să se urce pe cîntar

De cînd a sosit la Corinthians, Adriano a tot luat proporții

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 March 2012

Corinthians a anunţat rezilierea contractului cu Adriano. Acordul expira în iunie, dar conducerea clubului brazilian a anticipat despărţirea fiind exasperată de prea multele derapaje ale atacantului de 30 de ani.

Dacă desele escapade nocturne i-au fost trecute aproape mereu cu vederea, Adriano nu a fost iertat în special pentru faptul că s-a îngrăşat, dar nu a făcut mai nimic ca să dea surplusul de kilograme jos. Paharul s-a umplut sîmbătă. Conştient că e supraponderal, Adriano nu a vrut să se urce pe cîntar, aşa cum se procedează la Corinthians după fiecare şedinţă de pregătire.

Vezi jos ultimul gol marcat de Adriano, luna trecută.

Antrenorul Tite s-a enervat şi l-a scos din lotul pentru partida cu Guarani (1-1). Furia i-a devenit şi mai mare după meci, cînd jucătorul i-a cerut să-i dea liber duminică. ”Aşa nu se mai poate. Dacă vrea să fie liber, atunci să fie liber de tot”, a sărit în sus tehnicianul brazilian. El s-a plîns şefilor, iar aceştia au luat măsuri.

În 11 luni şi jumătate, Adriano nu a disputat decît 8 meciuri la Corinthians, înscriind de două ori. În rest, a bifat accidentări, scandaluri şi sancţiuni disciplinare.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.