Liga 1

Jucătorii lui ”U” acuzaţi de blat de propriii suporteri: ”De ce aţi stat capră cu Steaua?”

Articol de Marius Tuhuţ  —  Tuesday, 13 March 2012

20 de fani au asistat la antrenamentul de astăzi al Univesităţii. Aceştia au discutat la final cu Ionuţ Badea şi i-au cerut să explice deciziile tehnice din partida de ieri, U Cluj - Steaua 0-1 (Rusescu 37) CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO SI VIDEO!


Fanii lui "U" sînt convinşi că echipa lor nu şi-a apărat corect şansele împotriva Stelei. 20 de suporteri au ţinut să-şi expună punctul de vedere la antrenamentul de azi. "Vă bateţi joc de 30.000 de oameni. De ce aţi stat capră cu Steaua?", au fost principalele acuze ale suporterilor.

Aceştia au lansat şi un pariu, vizînd meciul din runda următoare cu Petrolul, club despre care se zvoneşte că va fi preluat de Florian Walter din vară: "Punem pariu că pierdeţi la Ploieşti?". La finalul şedinţei de pregătire, antrenorul Ionuţ Badea a fost chemat la raport de fani.

Tehnicianul a exclus scenariul unui blat la meciul de ieri, dar a trebuit să le răspundă fanilor la întrebări privind modul în care a gîndit partida împotriva trupei lui Ilie Stan. "De ce prima schimbare a venit atît de tîrziu, în minutul 70?", a sunat curiozitatea simpatizanţilor "şepcilor roşii". La conferinţa de presă de după meci, Badea a contracarat varianta unui blat şi în faţa jurnaliştilor. "Aceste întrebări nu rezonează cu gîndirea mea şi conduita mea profesională", a spus Badea.

VIDEO Szukala, mai tare decît orice playmaker stelist » Oh, ce pasă minunată!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.