Liga 1

Walter îi sugerează lui Badea să-şi dea demisia: "N-a mai cîştigat de şapte etape". Trece peste antrenor în cazul Boştină

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 martie 2012

Universitatea Cluj e aproape de a doua despărţire de Ionuţ Badea. Patronul Florian Walter îi cere antrenorului să-l reprimească la prima echipă pe Gabi Boştină şi îl sfătuieşte să-şi facă o autoanaliză şi să se renunţe la echipă din proprie iniţiativă.

"Am jucat cu Steaua, dar am avut neşansă. Cei care acuză acum de blat să se gîndească ce-ar mai fi zis dacă înscria Tony din doi metri, Grozav la ocazia lui. Şi în ce-l priveşte pe Szukala e vorba doar de o greşeală umană. Un fundaş cu experienţa lui n-ar fi dar niciodată mingea în centru decît involuntar. Eu cred că i-a alunecat piciorul cînd a sărit să o lovească.

Un om care vine şi investeşte 3 milioane în fotbal nu poate accepta jigniri de genul ăsta. Dacă se mai întîmplă aspecte de genul ăsta, mă gîndesc să mă retrag din fotbal. Nu m-a informat nimeni că au fost suporterii azi la antrenament să ceară socoteală.

Am o problemă cu Ionuţ Badea, el nu mi-a zis nici cînd l-a trimis aiurea pe Boştină la echipa a doua. I-am dat scris să-l reprimească pe Gabi la prima echipă. Eu mai am contract cu Badea pînă la 30 mai 2012, dar n-am mai cîştigat cu el pe bancă din etapa 13. Trebuie să-i dea şi lui de gîndit ca antrenor. Noi atacam pe centru, deşi benzile erau vulnerabile, Steaua se apăra acolo cu închizători", a declarat azi Florian Walter la Fanatik Show de pe DigiSport. 

"Dacă plec la Petrolul? Nu se ştie niciodată", a conchis Walter.

Jucătorii lui ”U” acuzaţi de blat de propriii suporteri: ”De ce aţi stat capră cu Steaua?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.