Stranieri

Bătăuşul dat afară! » Malines i-a reziliat contractul lui Alibec

Denis Alibec revine la Inter mai devreme decît s-a aşteptat.

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După revolte, întîrzieri şi amenzi, atacantul a lovit cu pumnul un coleg, iar şefii clubului l-au trimis înapoi la Inter Milano.

Împrumutat vara trecută de Inter pentru un sezon în Belgia, Denis Alibec (foto, 21 de ani) n-a rezistat pînă la capăt la Malines. Luni, preşedintele Timmermans l-a exclus din club: "I-am rupt contractul. Am văzut lucruri inadmisibile. L-am avertizat deseori, dar am fost obligaţi să-l dăm afară".

Potrivit presei belgiene, Malines îi reproşează: amenzi de circulaţie, lovirea maşinii unui coleg în parcare, întîrzieri la pregătire şi revolte pe motiv că nu e titular. "A adunat mai multe sancţiuni decît partide jucate", a scris cotidianul local HLN. Ultima picătură a fost bătaia de la antrenament, săptămîna trecută, cînd a făcut KO un coechipier, pe Cordaro. Acesta îl ironizase pentru comportamentul infantil. I-a răspuns cu o serie de pumni la figură.

Ce spune Alibec? "M-am certat în repetate rînduri cu antrenorul Brys şi s-a ajuns la ruptură. Despre accidente şi amenzi nu vreau să vorbesc. Revin la Inter, probabil la vară voi fi iar împrumutat. M-aş întoarce în România, dar nu la orice club".

1 este cifra golurilor lui Alibec la Malines (11 meciuri în 28 de etape, nici un joc de 90 minute)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.