Campionate

VIDEO şi FOTO » Captain FANTASTIC! Hat-trick Gerrard în Liverpool-Everton 3-0. Declaraţia de dragoste a lui Dalglish :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 martie 2012

Liverpool le-a făcut cadou suporterilor o victorie de excepţie cu Everton aseară, pentru a mai spăla păcatele din campionat, unde echipa lui Dalglish se găseşte abia pe locul 7, cu 42 de puncte, la fix 10 puncte de un loc de Liga Campionilor.

În derbyul de pe Merseyside, "cormoranii" s-au impus cu scorul de 3-0, toate golurile fiind marcate de căpitanul Steven Gerrard, în minutele 34 VIDEO, 51 VIDEO şi 90+3 VIDEO, chiar la meciul 400 în Premier League.

Stevie G a beneficiat de serviciul excelent al lui Luis Suarez, uruguayanul i-a servit două goluri ca şi făcute. A fost primul hat-trick din derbyul oraşului Liverpool după fix 30 de ani, cînd Ian Rush reuşea şi el o partidă de senzaţie, în 1982.

"Am renunţat la şcoală la 15 ani. Nu am un vocabular suficient de dezvoltat pentru a putea exprima în cuvinte ceea ce înseamnă Steven Gerrard pentru Liverpool. Cele trei goluri au fost o răsplată fantastică pentru el", a declarat la final managerul Kenny Dalglish.

"E mereu special să înscriu cu Everton, cu atît mai frumos cu cît am dat trei goluri. Trebuie să le dau credit colegilor,  mai ales lui Suarez, mi-a făcut cadou două reuşite. N-am luat gol, am obţinut tot ce ne-am dorit de la acest meci. Inconstanţa din ultima vreme e frustrantă, am jucat bine şi nu am reuşit să învingem în cîteva meciuri, sîntem la extreme şi avem nevoie să legăm victorii acum", a spus şi Gerrard după meci.

Următorul meci al lui Liverpool este duminică de la ora 18:00, acasă cu Stoke City.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.