Liga 1

FOTO Ionuţ Badea şi staff-ul său ŞI-AU DAT DEMISIA de la U Cluj! Antrenorul interimar e ales dintre jucători

+26 Foto
Claudiu Niculescu a condus antrenamentul din această dimineaţă, după demisia lui Ionuţ Badea

Articol de Marius Tuhuţ, Lorand Vakarcs (Foto)  —  miercuri, 14 martie 2012

UPDATE // Surpriză pentru fotbaliştii lui "U" la antrenamentul din această dimineaţă! Tehnicianul Ionuţ Badea nu a venit, iar antrenamentul e condus de Claudiu Niculescu, cel care a fost interimar şi în decembrie, cînd Badea a fost demis pentru 3 zile.

Niculescu a declarat: "Pe mine m-a sunat domnul Walter să mă ocup de echipă azi, mai multe nu ştiu, încă nu e nimic oficial, voi vorbi cînd va fi ceva concret".

La stadion s-a prezentat şi Emil Solomajer, fostul antrenor de portari, trimis de Badea la echipa a doua. Acesta a venit pentru a-l ajuta pe Niculescu să conducă antrenamentul. La antrenament e aşteptat să ajungă şi Gabi Boştină, reprimit la prima echipă la decizia patronului Florian Walter.

Directorul sportiv al Universităţii Cluj, Felix Grigore, a decis să părăsească Universitatea Cluj din cauza rezultatelor dezamăgitoare. din ultima vreme. "
E un gest de moralitate, sîntem ieşiţi din obiectiv. Din Cupa României am iesit prematur, acum sîntem foarte departe de primele 5 locuri", şi-a motivat oficialul decizia.

Felix Grigore a vorbit şi la Radio GSP despre situaţia de la Cluj: "E o decizie normală în condiţiile în care n-am reuşit să fac mai multe aici. Sînt şi un pic tulburat în acest moment, dar asta e ceea ce vreau în acest moment, să plec. Nu ştiu ce va voi face dacă Walter îmi va refuza demisia. U Cluj e un club foarte bine organizat, cu un proiect bine pus la punct. Varianta cu meciul aranjat e cea mai mare prostie, nu ne puteam juca aşa cu ocaziile dacă nu voiam să marcăm".

Fanii echipei îşi doreau ca Felix Grigore să rămînă la Cluj şi vor să-l facă să se răzgîndească. Directorul sportiv s-a alăturat formaţiei patronate de Florian Walter în vara anului trecut.

Jucătorii n-au ştiut nimic de intenţia lui Badea de a demisiona, Cojocnean mărturisind azi: "Nu ştiam că avem un nou antrenor, nu ştiam nici că Felix pleacă. Aceste schimbări nu fa bine echipei, dar dacă ai un caracter puternic treci peste toate".

Totodată, Sebastian Cojocnean a ţinut să respingă acuzaţiile de blat la meciul pierdut în faţa Stelei, 0-1. "Nu a fost blat, nici vorbă de aşa ceva, dar aşa e la noi, numai despre astfel de lucruri se vorbeşte"


Rămîi pe gsp.ro pentru amănunte!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.