Box

VIDEO/ Chisora după suspedarea nelimitată: "Sînt dezamăgit. Eu vreau să lupt pentru titlul mondial"

David Haye şi Dereck Chisora s-au bătut la conferinţa de presă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 martie 2012

Federaţia Britanică de Box i-a suspendat licenţa lui Dereck Chisora pe durată nedeterminată.

În urma incidentele pe care le-a provocat înaintea, da şi după meciul pierdut cu Vitali Klitschko, oficialii englezi l-au sancţionat dur pe pugilist.

"Licenţa i-a fost retrasă. Ne vom decide dacă vom face apel sau nu", a declarat Frank Warren, promoterul boxerului britanic.

Vezi AICI video de la incidentele care au avut loc între Chisora şi Haye la conferinţa de presă!

"Sînt dezamăgit de această decizie. Acum sînt un fost profesionist care va încerca să-şi cîştige existenţa. Nu ştiu cît va dura acest lucru, sper cît mai puţin. Visul meu este să devin campion mondial, iar această pedeapsă nu reprezintă decît un pas înapoi în cariera mea", a declarat Chisora.

În timpul cîntarului oficial dinaintea confruntării cu  Vitali Klitschko, Dereck Chisora l-a pocnit pe ucrainian fără să fie provocat. Englezul şi-a continuat spectacolul în ring, chiar înaintea primului gong, atunci cînd l-a scuipat pe fratele mai mic al lui Vitali, Wladimir, urmînd ca la conferinţa de presă de după meci să se ia la bătaie cu compatriotul său, David Haye.

Pe lîngă suspendarea pe care a primit-o din partea Federaţiei Britanice, Dereck Chisora (28 de ani) a primit aceeaşi sancţiune şi din partea federaţiei mondiale WBC.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.