Campionate

Duşmani pînă la afaceri» Inter şi Milan se gîndesc la un schimb Sneijder - Boateng

Sneijder și Boateng tocmai au luat masa împreună, alături de Yolanthe, soția olandezului, și de Melissa Satta, iubita ghanezului

Articol de Constantin Popescu  —  Friday, 16 March 2012

Concitadine şi mari rivale, Inter şi Milan se gîndesc să se împace în vară măcar pentru a pune la punct împreună o tranzacţie. Mai precis, este vorba de un schimb de mijlocaşi între olandezul Wesley Sneijder, care ar trece în ”rossonero”, şi ghanezul Kevin-Prince Boateng, văzut în ”nerazzurro”.

Ideea le-a venit interiştilor, care vor să scape de Sneijder, accidentat des şi cu evoluţii în contină scădere. Plecarea ar fi facilitată de trei chestii: 1. Soţia olandezului, Yolanthe, nu vrea să părăsească Milano; 2. Însuşi Wesley e tentat de o altă aventură, după o perioadă ghinionistă; 3. Amiciţia lui cu compatriotul Van Bommel, care-l tot cere alături la Milan.

În loc este dorit Boateng deoarece acesta poate intra în mai multe roluri în linia mediană, care va suferi multe transformări la vară: pe lîngă Sneijder ar mai pleca Stankovici, Javier Zanetti şi Cambiasso. Milan nu ar refuza oferta. Dispune de soluţii pentru a-l substitui pe african şi, în plus, Sneijder e văzut ca un jucător foarte potrivit să alimenteze atacanţii cu mingi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.