Tenis

Victorie incredibilă » John Isner l-a învins pe Novak Djokovici şi e în finala de la Indian Wells

John Isner l-a învins pe Novak Djokovici şi e în finala de la Indian Wells

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 March 2012

După eliminarea lui Andy Murray în turul doi, John Isner (11 ATP) a produs încă o surpriză de proporţii la turneul de Masters de la Indian Wells. Americanul l-a eliminat în semifinale pe Novak Djokovici şi s-a calificat în finala competiţiei.

La finalul a două ore şi 45 de minute, spectatorii prezenţi pe stadionul unu al complexului de la Indian Wells s-au bucurat pentru victoria compatriotului lor, o victorie care este cu atît mai importantă, cu cît a fost obţinută în faţa numărului unu mondial, Novak Djokovici, cu 7-6 (7), 3-6, 7-6 (5).

Cu 20 de aşi, nici o dublă greşeală, un procentaj de 74% la primul serviciu, americanul de 2,06 m a reuşit să realizeze unul dintre cele mai mari succese din carieră, fiind prima victorie pe care a obţinut-o în cele trei întîlniri cu jucătorul sîrb.

Pentru Novak Djokovici, deţinătorul trofeului de la Indian Wells, este cea de-a doua înfrîngere pe care a suferit-o în acest sezon, după ce Andy Murray l-a eliminat în semifinalele de la Dubai, cu 6-2, 7-5, în timp ce pentru John Isner este primul succes obţunut în faţa unui jucător aflat pe locul întîi în clasamentul ATP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.