Liga 1

Sancţiuni drastice pentru Dani Coman! "Nu poţi să faci un asemenea gest împotriva suporterilor!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 martie 2012

Dani Coman va fi sancţionat drastic de patronul echipei Rapid, George Copos, după incidentele de la partida cu Concordia Chiajna. Portarul rapidist a aruncat cu un bidon de apă în direcţia suporterilor rapidişti, la scorul de 0-0, pe fondul unui joc neconvingător al giuleştenilor, şi a fost contestat dur din tribună. Fanii i-au cerut să plece din Giuleşti, provocînd o reacţie verbală violentă din partea lui Coman

"Vineri noaptea, după meciul de la Chiajna, am avut o discuţie mai lungă cu staful tehnic şi jucătorii. Am discutat şi cu Dani Coman, care mi-a transmis că regretă foarte mult incidentul din finalul partidei.

Noi am decis să îl sancţionăm drastic pentru că în calitate de jucător al Rapidului nu poţi să te revolţi şi să faci un astfel de gest împotriva celor care vin să susţină echipa.

În acelaşi timp, îl înţeleg 100 la sută pentru că a fost înjurat de mai multe ori. Nu pot să îmi explic de ce un suporter vine la stadion şi îşi înjură proprii jucători", a menţionat George Copos pentru Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.