Liga 1

Lato e lat! » Lui Latovlevici i-a recidivat accidentarea din amicalul României cu Uruguay

Latovlevici, care va împlini în mai 26 de ani, mai are contract cu Steaua pînă în iunie 2014

Articol de Anastase Vlăsceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul stînga al Stelei a suferit o recidivă la accidentarea din meciul cu Uruguay, iar Ilie Stan nu va putea să-l folosească în următoarele 3-4 jocuri.

Steaua a mai pierdut un jucător, pe lîngă Gabi Matei, Gardoş, Prepeliţă şi Martinovici, pentru următoarele etape de campionat. E vorba despre Iasmin Latovlevici, fotbalist care s-a reaccidentat zilele trecute. În timpul unui antrenament al lui Ilie Stan, Lato a suferit dureri fix în zona în care s-a accidentat la amicalul cu Uruguay 1-1, cînd Piţurcă a fost nevoit să-l schimbe în repriza secundă.

Accidentarea i-a recidivat şi medicul Stelei l-a dus la un control amănunţit. Ecografia a dezvăluit că Latovlevici a suferit o fibroză pe faşa musculară, plus un edem, astfel că va fi oprit de la efort timp de 8-10 zile, după care vor urma alte cîteva zile în care nu va putea juca. Latovlevici a cerut apoi voie să fie consultat şi de medicul "naţionalei", Pompiliu Popescu, care i-a pus acelaşi diagnostic şi anume că are o cicatrice pe muşchi şi are nevoie de o perioadă de refacere de două săptămîni.

A venit fără diagnostic de la "naţională"
Lucrul care i-a şocat cel mai tare pe cei din staff-ul tehnic al Stelei a fost modul în care a fost tratat Latovlevici la echipa naţională. Deşi s-a accidentat în timpul amicalului cu Uruguay, din 29 februarie, Latovlevici a revenit la echipa de club fără ca medicii de la lot să-i fi pus vreun diagnostic. Ulterior, Ilie Stan a discutat la telefon cu Pompiliu Popescu, acesta transmiţîndu-i că e vorba despre o tendinită.

Ce meciuri va rata Latovlevici
Data Meciul
22 martie: FCM Tg. Mureş - Steaua
26 martie: Steaua - Gaz Metan
1 aprilie: Pandurii - Steaua
5 aprilie: Steaua - Sportul

90 de minute a jucat Latovlevici pentru Steaua în ultimele 3 luni, cele din meciul Twente - Steaua 1-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.