Liga 1

Becali s-a urcat pe maşină de bucurie » "Am jucat şoricelul cum am vrut noi"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 18 martie 2012

Gigi Becali a făcut spectacol la plecarea de la stadion. Cum a coborît de la oficială, patronul stelist a fost rugat de suporteri să se urce pe capota maşinii pentru a celebra victoria cu Astra (2-1). Becali s-a conformat strigînd de bucurie: "Tiki-taka Barcelona!".

"A fost cel mai frumos fotbal pe care l-a jucat Steaua în ultimii ani. Am jucat şoricelul cum am vrut noi. A fost ca în şoarecele şi pisica. Execuţia lui Pîrvulescu a fost senzaţională, îmi doream fundaş care să dea două goluri pe sezon. Golul lui seamana cu cel al lui Hagi din meciul cu Columbia. Diferenta dintre ele e de vreo zece metri", a declarat Becali la plecarea de la arena din Ghencea.

"Plutesc de fericire. O să zbor două săptămîni dacă învingem şi în cele două meciuri viitoare. Nu mă aşteptam aşa devreme să ajungem sus. Acum mă duc la 9 în biserică, nu de la 11. Tănase e magnific, Rusescu e marcator. Şi Florin Costea mi-a plăcut", a revenit apoi finanţatorul stelist la televiziunea sportro.

Becali a continuat turul televiziunilor. "Tănase a fost magnific, extraterestru! La fel şi Chipciu. Singura gaură din echipă e Dănănae. Ne batem cu CFR-ul la titlu, Dinamo si Rapid sunt acum aproape", a declarat la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.