Liga 1

Steaua sus răsare! Elevii lui Ilie Stan au întors de 5 ori în acest sezon rezultatul, după ce-au fost conduşi

Ilie Stan a reuşit să readucă Steaua în lupta pentru titlu

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 19 martie 2012

Ceea ce nu te doboară te face mai puternic! Iar acest aforism tinde să devină o regulă la Steaua.

Măcar sub comanda lui Ilie Stan. Antrenorul de 44 de ani i-a transformat pe jucătorii săi. N-a fost o întîmplare că Steaua a întors rezultatul cu Astra, după ce-a fost condusă în prima repriză. S-a mai întîmplat în alte 4 rînduri în "era Ilie Stan".

Come-back de succes

Încă de la primul său meci pe banca roş-albaştrilor. Atunci, cu Oţelul, Punosevac (14) a deschis scorul, însă Steaua şi-a revenit şi a mai şi învins. Nikolici (61) a egalat, iar Florin Costea a adus succesul în prelungiri. Pe Naţional Arena, formaţia lui Gigi Becali a fost la un pas de dezastru. Concordia a condus cu 1-0, prin reuşita lui Vlad Munteanu (33), însă, din nou, după pauză, steliştii şi-au revenit. Tănase (48) şi golgeterul echipei, Rusescu (72), au întors un rezultat potrivnic, învingînd. S-a continuat cu Derby de România: Niculae a marcat pentru dinamovişti, însă Rusescu a reacţionat aproape instant, tot el a dus scorul la 2-1, iar Mihai Costea, în prelungiri, a înfipt pumnalul în "cîini". În ultima etapă a turului, CFR Cluj a condus din minutul 16 şi pînă în minutul 75, prin reuşita ex-stelistului Kapetanos, dar Mihai Costea a adus, totuşi, un punct.

Levy şi ghinionul
Steaua de la începutul sezonului nu a fost atît de norocoasă. Antrenor era Ronny Levy, iar formaţia lui a pierdut puncte importante în două meciuri în care a condus. Iar cu ele, Steaua ar fi fost acum pe primul loc! La Sibiu, în runda inaugurală, Steaua a condus cu 1-0, prin golul lui Tatu, dar Neguţ (88) a egalat şi a rămas 1-1. Apoi, cu Pandurii, într-un meci considerat acasă, Rusescu a deschis scorul, însă Voiculeţ şi Pintilii au adus victoria gorjenilor cu 2-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.