Liga 1

Noua ordine în Capitală » Steaua a intrat în cărţi pentru titlu, la Dinamo şi Rapid încep problemele

Răzvan Lucescu a pierdut susţinerea fanilor rapidişti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 March 2012

Etapa 21 din Liga 1 a fost una de coşmar pentru Dinamo şi Rapid. Înfrîngerile au iscat tensiuni în cadrul echipei, în timp ce rivalii din Ghencea au învins Astra şi au reintrat în lupta pentru titlu

Nici că se putea un moment mai bun pentru stelişti. Au avut o evoluţie foarte bună contra Astrei, 2-1, la primul meci după revenirea în Ghencea. Cifrele partidei sînt impresionante. Echipa lui Ilie Stan a dominat clar, a avut 14 şuturi pe poartă şi 10 cornere.

Rivalii steliştilor din Capitală trec prin momente grele. Rapid a pierdut la Chiajna, 0-1, înfrîngere care i-a înnebunit pe fanii giuleşteni. Aceştia l-au înjurat pe Dani Coman în timpul meciului şi l-au contestat pe Răzvan Lucescu.

VIDEO Incredibil: Coman a aruncat cu apă în propria galerie! "Sînt plătiţi să mă înjure nonstop"

Copos s-a răzgîndit: nu îl mai demite pe Lucescu Jr.

Liviu Ciobotariu trece prin cea mai dificilă perioadă de cînd antrenează Dinamo. "Cîinii" au fost surclasaţi în Ştefan cel Mare de Sportul, 1-3, şi au pierdut prima poziţie în clasament.

Ciobi băgat în şedinţă, Rednic stă la pîndă!

Cum arată clasamentul în acest moment:
1. CFR Cluj 46p
2. Dinamo 44p
3. Rapid 41p
4. Steaua 41p
5. FC Vaslui 36p

"Mai devreme de Paşte vom fi pe locul întîi. Stăm şi noi la mîna noastră acum. Dacă vom cîştiga meciurile directe cu ei sîntem campioni"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.