Liga 1

"Cîinii" neagă problemele din vestiar şi fac o promisiune: "La Dinamo nu există bisericuţe. Vom reveni în frunte"

Dinamoviştii promit să revină în fruntea clasamentului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 martie 2012

Dinamo strînge rîndurile pentru a recăpăta prima poziţie în clasament. Conducerea "cîinilor" şi-a reafirmat sprijinul pentru Liviu Ciobotariu, iar acum jucătorii neagă zvonurile cum că atmosfera din vestiar este una tensionată

Jucătorii dinamovişti au răspuns printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului unui articol din Cancan care susţinea că la Dinamo sînt mari probleme de vestiar: Kone şi Platini sînt mari fani ai cluburilor din Capitală, iar Marius Niculae îi terorizează pe nou-veniţi.

"Sîntem constienti ca jocul si rezultatele echipei au dezamagit in ultimele doua etape. Am acceptat intotdeauna criticile, insa nu putem trece cu vederea minciunile aparute in presa de scandal dupa infrangerea pe teren propriu in fata Sportului Studentesc.

Terminati cu minciunile, astfel de nu-si au locul la Dinamo! In vestiarul nostru nu exista bisericute, exista acelasi grup unit, remarcat de toata lumea in acest sezon. Spre surprinderea celor care incearca destabilizarea echipei, suntem aceiasi jucatori uniti si modesti pentru ca in vestiarul nostru nimeni nu se crede superior celuilalt.

Jucatorii transferati la Dinamo au fost ajutati sa se adapteze in Stefan cel Mare, asa cum s-a intamplat in fiecare sezon indiferent de locul ocupat in clasament. Vrem sa fim lasati in pace sa jucam fotbal pentru ca nu e corect sa apara astfel de neadevaruri.

Prin intermediul site-ului oficial le cerem scuze suporterilor dinamovisti pentru esecul inregistrat in partida cu Sportul si ii asiguram, pe aceasta cale, ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a reveni in fruntea clasamentului", este mesajul jucătorilor dinamovişti, transmis prin intermediul site-ului oficial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.