Liga 1

"Pufulete" anti-star » Golgeterul Stelei este un caz aparte: absent din scandaluri şi fără permis de conducere

+12 Foto
Rusescu a marcat de trei ori consecutiv pentru Steaua.

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua continuă să spere la titlu mai ales graţie lui Rusescu, golgeterul fără permis de conducere, absent din scandaluri şi ironizat pentru tendinţa de îngrăşare.

"Lunetistul", "Mitraliera", "Danciu-gol", "Dicanio" sînt porecle bune pentru nişte golgeteri. Dar "Pufulete"? Acesta e nick-name-ul lui Rusescu, 23 de ani, omul care a dat 10 goluri pentru Steaua doar în campionat în acest sezon. E poreclit aşa din cauza tendinţei de îngrăşare. La reunirea din vara trecută, proaspăt transferat la Steaua, Raul a apărut cu cîteva kilograme în plus, suficiente cît să se vadă că e gras. "Are doar guşă", l-a scuzat Mihai Stoica.

Între timp a pierdut din surplus, dar în continuare pare a fi portretul standard de anti-vedetă, deşi e unul dintre fotbaliştii preferaţi ai suporterilor şi numele lui e scandat de fiecare dată cel mai tare la prezentarea echipelor, înaintea fiecărei partide. În partida cu Astra, a treia consecutivă în care a marcat, Raul a jucat nebărbierit. Şi neepilat pe picioare, spre deosebire de majoritatea jucătorilor care se aflau pe teren. Tot diferit de cei mai mulţi dintre colegii lui, Rusescu s-a oprit şi a dat declaraţii despre meci.

Iar de la interviuri n-a urcat într-o supermaşină, precum coechipierii săi, fiindcă el nici n-are permis de conducere! În majoritatea cazurilor, îl transportă Bicfalvi, mai ales de acasă la antrenament şi invers. O cheltuială în minus pentru Raul, care cîştigă în trei ani exact cît valorează maşinile lui Răduţ. Rezervă în ultimul an şi jumătate la Steaua, Mihai a povestit recent că a schimbat pînă la 22 de ani automobile de 350.000 de euro! Iar Rusescu e plătit cu 10.000 de euro lunar.

17 puncte i-au adus Stelei reuşitele lui Rusescu. El a început sezonul ca rezervă, după care a fost folosit des şi ca mijlocaş lateral, nu doar ca atacant

41 la sută dintre participanţii la un sondaj pe gsp.ro l-au votat pe Rusescu drept favorit în cursa pentru titlul de golgeter. Îl urmează Wesley, cu 32 la sută dintre voturi. Raul e pe locul 3 acum, după brazilian şi după Niculae

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.