Liga 1

Primul obiectiv al CFR Cluj » Lobby One pentru Champions League

Lobonț are un salariu foarte bun la AS Roma, de 510.000 euro pe sezon

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lobonţ este dorit de către oficialii clubului din Gruia, iar afacerea s-ar putea perfecta la vară, în special dacă ardelenii iau campionatul.

"Pisica" ar putea să se întoarcă din vară pe acoperişul fierbinte al Ligii 1. Bogdan Lobonţ, 34 de ani, este dorit insistent de către şefii lui CFR Cluj, care deja au început să-şi schiţeze lista de mercato pentru cazul în care vor cîştiga campionatul şi vor avea posibilitatea de a ataca din nou grupele Champions League. Oficiali ai clubului clujean s-au deplasat deja la Roma pentru a-l vedea pe Lobby One, care a reintrat într-o perioadă de graţie la formaţia gialorossilor.

Ardelenii speră să-l convingă pe fostul internaţional să semneze cu CFR, mai ales că fotbalistul şi-ar fi achiziţionat o casă în zona Clujului. Totuşi, apropiaţi ai goalkeeperului afirmă că Lobby aşteaptă, mai întîi, să vadă care sînt planurile celor de la AS Roma şi ale antrenorului Luis Enrique în ceea ce-l priveşte, formaţia din Cetatea Eternă fiind prima opţiune pentru el.

6 echipe a bifat Lobonţ în carieră, dintre care 3 în România: Corvinul, Rapid, Ajax, Dinamo, Fiorentina, Roma

4 titluri de campion are portarul în carieră: unu cu Rapid, unu cu Ajax, două cu Dinamo

78 de selecţii are goalkeeperul la echipa naţională a României, la care a declarat recent, în Gazetă, că încă nu a renunţat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.