Liga 1

Gigi Becali: ”E imoral şi inutil să premiezi echipele cu care joacă adversarele acum” :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 martie 2012

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat în direct la GSP TV, la emisiunea Contraatac, situaţia în care se află Dani Coman, portarul Rapidului, dar şi situaţia de la clubul din Giuleşti.

Ultraşii Rapidului faţă în faţă cu Răzvan: "Să plece Dani Coman!"

”Nu mai are nici un rost să stai în fotbal dacă suporterii decid ce se întîmplă la echipă. Unde mai e satisfacţia de patron dacă îţi dictează alţii? Suporterii trebuie să susţină echipa şi la bine, şi la rău. Gestul lui Dani Coman nu are nici o scuză. Doar dacă i-au înjurat fetiţa, poate fi scuzat, a avut o ieşire. Ca tată nu mai ai control. Aşa cum îl ştiu pe Răzvan se va alia cu jucătorii. Dacă pleacă Coman, pleacă şi Răzvan. Lucescu jr. nu ar accepta o asemenea situaţie”, a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Rapid a pierdut, în deplasare, cu Concordia Chiajna, cu 1-0, meciul din etapa a 21-a. În timpul partidei, portarul Dani Coman a aruncat cu o sticlă către galerie, fiind deranjat de injuriile adresate de suporteri.

Gigi Becali a vorbit şi despre situaţia din campionat şi despre cursa dintre echipele din vîrful clasamentului pentru titlul de campioană.

E imoral să premiezi echipele adverse acum. E şi inutil. Nu am nici o siguranţă acum, nu are rost să arunc cu bani acum. Am vorbit şi cu Borcea despre asta. Dacă are nevoie ca Steaua să joace la cel mai înalt nivel cu CFR cînd noi vom fi deja campioni, i-am spus că trebuie să negocieze cu mine. Eu decid pentru jucătorii mei.”, a declarat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.