Liga 1

A dormit opt ore pe teren, dar MM se laudă: ”Eu l-am adus, l-am văzut înaintea tuturor!”

Leandro Tatu n-a mai făcut nimic important pentru Steaua de la meciul cu AEK Larnaca, 3-1 pe Naţional Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 martie 2012

Tatu a ”împlinit” 485 de minute în meciurile oficiale fără gol sau pasă decisivă. Practic, el n-a mai făcut nimic important de la meciul cu AEK Larnaca, 3-1 pe Naţional Arena. Atunci a pasat la unul dintre goluri


Leandro Tatu e OZN-ul Stelei. "Fără el nu se poate juca" e părerea lui Becali. "Eu l-am adus, l-am văzut cînd încă nu-l ştia nimeni", îşi arogă merite Mihai Stoica. "MM, hai, mă, c-am glumit! Eu zic aşa de el doar ca să nu te mai atace ăştia!", a continuat Gigi să se amuze pe seama fostului său angajat. Care e realitatea despre Tatu? Brazilianul semnat gratis astă-vară a debutat promiţător la Steaua, dar cifrele nu demonstrează de ce el mai face parte din echipă.

Ultima realizare datează din meciul cu AEK Larnaca, o pasă decisivă la una dintre reuşitele roş-albaştrilor, care au învins cu 3-1 şi au mers în primăvara Europa League. Dar de la acel joc, Tatu a petrecut pe teren 485 de minute. Adică 8 ore şi un pic. Timp în care n-a mai făcut nimic important! N-a marcat, n-a dat vreo pasă de gol. Ilie Stan se teme să-l scoată din echipă. Becali i-a transmis o provocare-capcană: "Ia joacă fără Tatu, să vedem cum e! Da' eu nu cred că ne descurcăm".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.