Liga 1

VIDEO Coman, taxat din toate părţile. Portarul Rapidului a primit avertisment de la Comisia de Disciplină a LPF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 martie 2012

Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat pe portarul echipei Rapid, Dănuţ Coman, cu avertisment pentru gestul său din finalul partidei cu Concordia Chiajna, cînd a aruncat cu o sticlă spre proprii suporteri prezenţi la peluza I a stadionului.

Sancţiuni drastice pentru Dani Coman! "Nu poţi să faci un asemenea gest împotriva suporterilor!"

Incidentul de la acea partidă a fost menţionat în raportul observatorului, membrii comisiei luînd decizia sancţionării doar cu avertisment deoarece existau probe că jucătorul rapidist a fost provocat.

Ultraşii Rapidului: "Renunţăm şi la titlu, numai să plece Dani Coman!"/ Copos: "Dacă suporterii pun condiţia ca Dani să plece atunci vor rămîne singuri”

Tot în cadrul acestei şedinţe, care a avut loc luni seară, Comisia de Disciplină a respins memoriul FC Dinamo prin care solicita cîştigarea la masa verde a meciului cu Sportul Studenţesc, pierdut cu 1-3 pe teren. Comisia a hotărît că FC Dinamo a introdus tardiv contestaţia privind dreptul de joc al fotbalistului echipei Sportul Studenţesc, Ionuţ Şerban.

Cluburile Dinamo, Rapid, Steaua, FC Braşov, Oţelul Galaţi şi CFR Cluj au fost sancţionate cu avertisment pentru incidentele provocate de proprii suporteri la meciurile din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

De asemenea, Comisia de Disciplină a LPF a decis următoarele sancţiuni: jucătorul Mădălin Ciucă (Gaz Metan Mediaş) - 3 etape de suspendare şi 4.000 lei penalitate financiară; jucătorii Rui Duarte (Rapid), Apostol Muzac (Concordia Chiajna) şi Adrian Iencsi (FCM Tîrgu Mureş) - cîte o etapa şi 740 lei şi antrenorii Jorge Costa (CFR Cluj) şi Iulian Preda (CS Mioveni) - cîte o etapă şi 360 de lei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.