Liga 1

Cadu: "Poate CFR-ul o să-i dea fiori lui Gigi Becali" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 martie 2012

Ricardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, crede că Steaua va avea o misiune foarte grea în tentativa de a-i detrona pe ardeleni de pe prima treaptă a Ligii 1.


"Am ajuns pe primul loc şi pentru că am avut un pic de noroc, dar şi pentru că avem calitate. E foarte bine pe prima poziţie, acesta a fost şi obiectivul nostru şi sperăm să-l păstrăm pînă la final.

Sînt 3-4 formaţii care se luptă acum la titlu, însă cred că doar noi şi Dinamo ne vom bate pînă la final. Stelei îi va fi foarte greu să ne ajungă din urmă. Se poate să fim noi pe primul loc şi să-i dăm noi flori lui Gigi Becali”, a spus Ricardo Cadu.

"Victoria Sportului cu Dinamo a fost un accident"
Acesta a vorbit şi despre obiectivele echipei sale pentru meciurile următoare: "Ar fi bine să obţinem 9 puncte în următoarele trei partide, dar momentan ne concentrăm pe jocul de mîine. Respectăm fiecare echipă, dar noi tot timpul abordăm meciurile la victorie.

Sportul e o formaţie bună, tînără, cu un antrenor bun, dar noi trebuie să batem, pentru că nu ne permitem paşi greşiţi în lupta pentru titlu. Cred că a fost un accident că au bătut la Dinamo”, a încheiat Ricardo Cadu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.