Liga 1

Răzvan Lucescu: "Eu sînt cel vinovat pentru ce s-a întîmplat la meciul cu Chiajna"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 March 2012

Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a vorbit într-o conferinţă de presă despre conflictul dintre suporteri şi echipă.


"De obicei o înfrîngere la acest nivel lasă urme. Sînt momente neplăcute, dar se poate trece cu uşurinţă, pentru că urmează alt meci. Înfrîngerea cu Chiajna s-a lăsat cu o ruptură foarte mare între suporteri şi echipă. E timpul să strîngem rîndurile. Zic pentru a opta oară că Rapid şi-a depăşit condiţia.

S-a calificat în grupele Europa League, s-a calificat în semifinalele Cupei României şi se luptă la titlu. Un meci înseamnă 90 de minute, nu un an întreg. Putem recupera şi asta vom face din prima secundă cu Ceahlăul. Vrem cît mai repede să trecem peste acest moment.

Din punctul de vedere al suporterilor, meciul de la Chiajna înseamnă o înfrîngere ruşinoasă. Pentru aceasta eu sînt sigur cel vinovat. Neinspiraţia îmi aparţine, am greşit. Probabil de aici a venit nemulţumirea şi a dus la conflictul dintre Dani Coman şi suporteri", a spus Răzvan Lucescu.


...despre gestul lui Dani Coman: "Sînt convins că el regretă ce a făcut şi că nu a gestionat mai bine situaţia. De cînd am venit eu, galeria a susţinut echipa pînă în ultimele minute, dar de data aceasta nu s-a întîmplat aşa. În astfel de meciuri contează să lupţi pînă la capăt. Nu ai voie să laşi printre mîini acel punct, primind un gol ilar după un corner al nostru. Sînt învăţăminte, avem obligaţia să trecem peste ele. E dorinţa noastră să fim buni, să avem satisfacţie, împreună putem să facem lucrurile să meargă bine"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.