Liga 1

Scandalul continuă la Rapid » Coman îşi cere scuze, fanii tot nu-l iartă

Coman mai are contract cu Rapid pînă în iunie 2013

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul şi-a recunoscut ieri greşeala de la Chiajna, dar ultraşii nu vor să-l mai vadă între buturi.

Dani Coman a revenit la sentimente mai bune faţă de suporteri, deşi a declarat în ultimele zile în repetate rînduri că nu-l interesează ce fac fanii şi că li se dă mult prea multă importanţă: "Regret gestul, nu mă onorează. Ar fi trebuit să gestionez altfel situaţia la experienţa pe care o am. Sînt momente dificile, dar am avut în trecut şi voi avea şi acum tăria să trec peste situaţia actuală. Rămîn să iau titlul cu Rapid".

Reacţia goalkeeper-ului se datorează şi şedinţei de marţi seară dintre liderii fanilor şi oficialii clubului, cînd primii au fost vehemenţi: "Vrem excluderea lui Coman de la echipă, nu va mai avea viaţă în Giuleşti. Nu-l mai acceptăm, relaţia dintre noi s-a rupt, orice ar face el. Preferăm să pierdem orice şansă de a cîştiga campionatul decît să se mai conteze în continuare pe el în poartă".

"Sînt convins că Dani regretă acel gest. Suporterii vor binele Rapidului, Dani a greşit, sînt sigur că timpul va rezolva totul" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Cui îi este bine cînd este contestat? Nimănui. Eu aş face orice pentru binele clubului, m-aş sacrifica oricînd. Iubesc acest club, nu am arătat semne obscene fanilor şi nici nu o voi face" (Dani Coman, portar Rapid)

INBOX:

- Mihai Stoica a vorbit ieri, la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport, despre faza golului lui Adrian Popa din meciul cu Rapid şi l-a acuzat în termeni duri pe Mihai Roman: "Am văzut ceva ce m-a îngrozit. Roman s-a dat pur şi simplu la o parte din calea lui Popa. Parcă i-a zis că nu vrea 0-0, să se ducă şi să înscrie".
- Pavlovici apreciază că nu sînt jocuri de culise în Liga 1: "Totul e posibil. Echipele fruntaşe pierd cu ultimele clasate. Mă bucur că se joacă fotbal şi nu sînt lucruri murdare. Evident că orice înfrîngere este dureroasă, nu contează cu cine pierdem".
- LPF a stabilit programul etapei 24, iar Rapid va întîlni Dinamo în derby-ul etapei, chiar pe 1 aprilie, de la ora 21:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.