Liga 1

VIDEO S-a pripit la debut » Arbitrul Florin Dreve le-a anulat medieşenilor un gol valabil

+1 Foto
Florin Dreve e unul dintre pariurile șefului CCA, Ion Crăciunescu

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La primul său meci în Liga 1, arbitrul Florin Dreve le-a anulat golul victoriei medieşenilor, dictînd un fault în atac la foarfeca lui Frăsinescu. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

De ce s-a temut Mediaşul în meciul cu CS Mioveni nu a scăpat. O echipă arţăgoasă, ordonată şi cravaşată de Marian Pană le-a provocat din nou migrene gazdelor. Ba mai mult, trupa lui Pustai s-a trezit condusă de argeşeni cînd cronometrul partidei abia atinsese cota 10, după o reluare de excepţie a lui Bogdan Stoica. Gaz Metan s-a trezit din pumni, cu concursul lui Cobrea, care a ezitat la o ieşire, iar Markovici a restabilit echilibrul din start (27). La reluare, Pustai a introdus încă două guri de foc, Roman şi Bratu, pentru un asalt total. Şi cînd mingea a găsit ţinta, după foarfeca lui Frăsinescu, arbitrul Florin Dreve, la debutul în Liga 1, s-a pripit, fluierînd un presupus fault în atac la Ayza (85).

"Am risipit punctele pe care le-am cîştigat la Sibiu. Din păcate, atîta am putut cu Mioveniul, la care am pierdut puncte importante" (Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan)

INBOX
- Chiar dacă a fost introdus la pauză în teren în locul lui Muntean, Florin Bratu nu a prins finalul pe teren. "Nu a venit cu un plus, nu a intrat în joc şi de aia am fost nevoit să fac o nouă schimbare", a explicat Pustai.
- Marian Pană: "Am vrut să cîştigăm, am încercat chiar să jucăm cu 3 atacanţi. Cu puţin noroc pe final, puteam cîştiga. Eu sînt mulţumit că echipa vrea să joace fotbal"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.