Liga 1

Rică Răducanu: "Eu aş fi mers tot pe mîna lui Coman. Dacă Vîtcă o comite cu Ceahlăul?"

Danut Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 martie 2012

Fostul mare portar al Rapidului, Rică Răducanu, a comentat informaţia că Dani Coman nu a fost oprit în lot de Răzvan Lucescu pentru jocul cu Ceahlăul. Antrenorul a ales să nu-l expună pe goalkeeper la primul meci acasă de după conflictul cu suporterii de la Chiajna, însă Rică nu e de acord.

"Eu aş fi mers tot pe mîna lui Dani cu Ceahlăul. Aş fi mizat pe el pînă la capăt. Suporterii au dreptul să conteste doar dacă la final nu se cîştigă titlul. Aşa, dacă le faci poftele, or să ajungă să-ţi spună şi pe cine să iei de nevastă.

Ce ne facem mîine dacă cel care-i va lua locul, cel mai probabil Vîtcă, va greşi şi se pierd puncte importante în lupta la titlu? El n-are meciuri in picioare. Atunci să vezi scandal în Giuleşti! Bine, portarii de la Rapid au noroc că nu mai e ca pe timpul meu. De obicei, acasă, au de apărat două-trei mingi. Pe vremea mea, mă întindeam pe jos ca să mai apuc să respir", a declarat azi Rică Răducanu pentru GSP.ro.

In lipsa lui Coman, Cosmin Vîtcă va debuta pentru Rapid cu Ceahlăul din postura de titular, iar Drăghia va fi rezerva, conform DolceSport. Meciul e programat joi, ora 19:00, în direct la DolceSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.