Liga 1

Ciobotariu îşi laudă elevii: "Am ratat un penalty, am recîştigat o echipă!"

La finalul meciului, dinamoviştii au mers să salute galerie foto: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Thursday, 22 March 2012

Deşi a remizat pe terenul campioanei României (1-1), Liviu Ciobotariu nu e supărat pe Cătălin Munteanu care a irosit lovitura de pedeapsă, ci e mulţumit că elevii săi au arătat din nou atitudine şi spirit de luptă.

Vezi AICI rezumatul partidei Oţelul Galaţi-Dinamo!

Cătălin Munteanu a ratat în minutul 81 penalty-ul obţinut de Dănciulescu, dar şi şansa de a egala CFR-ul în clasament. "Creierul" echipei, cu zece pase de gol în acest sezon, şi-a pus mîinile în cap imediat după execuţie şi s-a uitat pierdut spre cer. Colegii l-au îmbărbătat imediat după finalul partidei, iar Liviu Ciobotariu a avut o discuţie privată cu el pentru a-l îmbărbăta.

"Nu sînt supărat că a ratat Cătălin acel penalty, ci sînt bucuros că am cîştigat ceva ce pierdusem în acest retur, adică atitudinea şi încrederea jucătorilor. Băieţii au luptat admirabil în inferioritate numerică. Pentru noi acest punct reprezintă o victorie de moral, sîntem pe un drum bun şi, chiar dacă nu vom avea trei jucători cu Vaslui, sînt alţi fotbalişti care îşi vor face datoria", a spus Ciobotariu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.