Liga 1

Marius Niculae a luat primul "roşu" din carieră în 182 de partide jucate în Liga 1!

Marius Niculae, eliminat în premieră în Liga I

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  joi, 22 martie 2012

Istvan Kovacs i-a stricat un record de fair-play lui Marius Niculae. Atacantul de 30 de ani, care a bifat 182 de meciuri pentru Dinamo în campionat, în întreaga sa carieră, nu fusese niciodată eliminat în competiţia internă pînă la partida cu Oţelul (1-1).

În urma cartonaşului roşu acordat eronat de Kovacs, Niculae, golgeterul "cîinilor" cu 17 reuşite în acest sezon, nu va putea evolua duminică, împotriva Vasluiului! Roş-albii vor depune memoriu pentru a solicita doar o etapă de suspendare pentru "Săgeată" pentru ca acesta să fie apt cu Gaz Metan Mediaş, miercurea viitoare, în partida tur din semifinalele Cupei României.

"Există un precedent la Voiculeţ, care a fost eliminat aiurea în meciul direct contra noastră şi i s-a redus sancţiunea la doar o etapă de suspendare. Sperăm ca şi Marius să aibă parte de acelaşi tratament", au explicat şefii "cîinilor".

Marius Niculae nu stă la fel de bine la capitolul eliminări şi în celelalte competiţii, sezonul trecut primind direct "roşu" în minutul 58 al partidei tur cu Olimpia Bălţi, din Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.