Campionate

Ex-rapidistul Urko Pardo se ia de Mourinho: ”Jose a depăşit limitele”

Urko Pardo crede că o poate elimina cu Apoel pe Real Madrid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 March 2012

Portarul Urko Pardo s-a aflat sub contract cu Rapid între 2008 şi 2011, dar a stat în Giuleşti doar în primul sezon, în celelalte fiind cedat la Olympiakos. Acum este la Apoel Nicosia, revelaţia cipriotă a Ligii, care va întîlni Realul în ”sferturi”. Viitorul duel cu madrilenii, dar şi faptul că a crescut (8 ani) la FC Barcelona, au reprezentat prilejul pentru a fi intervievat de cotidianul catalan ”El Mundo Deportivo”.

Dintre subiecte n-a lipsit Jose Mourinho. Cum antrenorul portughez, întrebat despre adversara din Champions League, spusese că ”nu ştiu nimic despre Anorthosis”, Pardo a zis: ”Mourinho nu a greşit confundînd echipele. Aceasta face parte din jocul său mediatic”.

Provocat să detalieze, jucătorul de 29 de ani a precizat: ”Ca tehnician îl cunosc pe Mourinho de la un antrenament cînd lucra cu Van Gaal, iar eu eram la juniorii Barcelonei. A început de jos şi cred că joacă un rol mediatic care îi vine bine. Dar Jose a depăşit limitele. Chiar dacă a ajuns mai mult o afacere, eu înţeleg fotbalul ca fotbal, ca un sport. Sînt contra oricărei atitudini violente, cum a făcut el atunci cînd l-a lovit cu degetul în ochi pe secundul Barcelonei, Vilanova”.

”Finala mea? Barcelona - Apoel. Am ajuns foarte departe, iar contra Realului sîntem 11 contra 11”
Urko Pardo, portar Apoel Nicosia

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.