Liga 1

Şefii de la Dinamo nu îl mai vor pe fostul arbitru la CCA: "Crăciunescu out!"

Crăciunescu a fost contestat dur de Nicolae Badea.

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii lui Dinamo nu-l mai vor pe fostul arbitru FIFA la cîrma CCA şi vor solicita în proxima şedinţă a Comitetului Executiv schimbarea acestuia.

Istvan Kovacs a reuşit să-i învrăjbească pe conducătorii dinamovişti împotriva lui Ion Crăciunescu. Ieri, şeful CCA şi Nicolae Badea au făcut pace, la nivel declarativ, însă acţionarii roş-albilor au planuri să-l schimbe pe Crăciunescu de la conducerea arbitrilor!

Zece minute l-au lăsat în pace...
"Delegarea lui Şovre la Galaţi, care a greşit în meciul Pandurii - Dinamo, a fost o gafă, o eroare pe care mi-o asum. Noroc că această numire a lui Şovre nu a avut consecinţe, nu a adus nici un prejudiciu lui Dinamo", a spus Crăciunescu la Fotbal Club, pe DigiSport, încercînd să-i împace pe "cîini".

"Am salutat numirea lui Crăciunescu la şefia FRF în speranţa redresării arbitrajului românesc şi am fost de acord, chiar l-am susţinut, să nu renunţe la emisiunea televizată pentru a oferi transparenţă. Lucrurile nu trebuie să mai decurgă aşa, adică să existe o astfel de manieră de delegare care să genereze suspiciuni, cum s-a întîmplat cu Şovre!", a spus Nicolae Badea, lăsînd de înţeles că s-a împăcat cu Crăciunescu.

...apoi l-au acuzat iar pe Crăciunescu
Preşedintele CA al roş-albilor l-a înţepat în finalul emisiunii pe şeful CCA: "Credibilitatea domnului Crăciunescu tinde să scadă dacă se vor mai petrece asemenea delegări precum cea a lui Şovre sau a lui Robert Dumitru, care, după ce a greşit grav contra noastră la Vaslui, în tur, a fost retrogradat şi, cînd a revenit, a fost trimis tot într-un meci al Vasluiului şi a acordat un penalty care l-a uluit pînă şi pe Adrian Porumboiu! Poate îi vedem pe Robert Dumitru la centru şi pe Şovre la tuşă contra Vasluiului, duminică!".

Acţionarii au discutat între ei şi, la proxima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, vor solicita înlăturarea lui Crăciunescu de la cîrma CCA.

"Kovacs este un şmecher făcut arbitru la apelul de seară. Nu ştiu cum naiba mai este delegat în continuare. Are o singură şansă: să se lase de meserie!" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

"Cei care nu sînt în stare să cîştige campionatul aruncă tot felul de acuze care nu-şi au rostul. Arbitrajele s-au îmbunătăţit în acest retur, asta pot spune" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.