Liga 1

Balaj n-a văzut două penalty-uri » Arbitrul a făcut praf finalul meciului dintre Tg. Mureş şi Steaua, 1-0

Balaj a arbitrat bine în primele 80 de minute ale meciului.

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Centralul" băimărean a viciat meciul în finalul lui, refuzîndu-le celor două echipe cîte o lovitură de pedeapsă.

Timp de 80 de minute, Cristi Balaj a condus foarte bine meciul. N-a avut aproape nici o greşeală, însă finalul partidei l-a făcut praf. Mai întîi, în minutul 82 a lăsat jocul să continue după ce Chiricheş l-a faultat în propriul careu pe Subotici. "Centralul" băimărean n-a văzut că stoperul Stelei l-a agăţat pe atacantul lui Sabău şi l-a împiedicat să joace mingea. Reluările TV au demonstrat că a fost fault şi că decizia corectă trebuia să fie acordarea penalty.

Apoi, în minutele de prelungiri n-a văzut un "dublu" penalty în favoarea Stelei. În aceeaşi fază, Tătăruşanu, care urcase în careul advers, a fost tras şi trîntit de Florin Dan. Balaj n-a fluierat nimic, după care faza a continuat şi portarul gazdelor l-a luat de gît pe Chiricheş şi l-a tras. Balaj n-a fluierat penalty nici la această fază.

"A fost ca la război. Am avut un 11 metri clar în minutele de prelungiri, iar la golul lor n-a fost fault la lovitura liberă. Să dăm de pe acum titlul CFR-ului, iar pe Balaj să-l trimitem la puşcărie" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Gigi Becali m-a sunat la finalul meciului şi mi-a adresat cele mai ordinare înjurături pe care le-am auzit în viaţa mea. Patronii ne fac cum le vine la gură pentru că sînt umflaţi cu pompa din cauza faptului că au bani. Eu nu plec, să plece ei!" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.