Liga 1

Kovacs răspunde articolului de azi din Gazetă: "Ştiu bine limba română, am avut note mai bune decît la limba maghiară"

Istvan Kovacs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 martie 2012

Arbitrul din Carei a reacţionat după ce astăzi, într-un material apărut în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor se dezvăluia faptul că în urmă cu 7-8 ani el a fost promovat la excepţional, deşi lucrările teoretice nu erau bune din cauza faptului că nu stăpînea limba română.

"Din 2004 pînă azi cred că am dat minimum 20 de testări teoretice. Oare la toate nu am luat notă de trece? Asta chiar e culmea. Cum aş fi putut să iau mereu sub nota 7? Nu e adevărat că nu ştiu bine limba română. La liceu am terminat secţia maghiară, însă am avut note mai bune la limba şi literatura română decît cele de la limba şi literatura maghiară.

În plus, la facultate am terminat secţia română, iar acum sînt profesor. Cum credeţi că mi-ar fi încredinţat cineva o catedră dacă n-aş fi ştiut limba română, pe care să o vorbesc în faţa copiilor? Poate nu vorbesc limba română atît de bine ca alţi români, dar asta din cauza faptului că sînt de naţionalate maghiară", a explicat Kovacs.

Citeşte şi: Istvan, promovare pe blat cu limba română! » Dezvăluire incredibilă despre arbitrul care a distrus meciul Oţelul - Dinamo 1-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.