Liga 1

În piuneze la derby » Şapte rapidişti în pericol să rateze meciul cu Dinamo

Alexa e cel mai avertizat giuleştean, el încasînd 10 "galbene" şi un "roşu"

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grantul are 7 jucători care se află la un singur "galben" de suspendare. Pot lipsi chiar la confruntarea cu Dinamo, din Giuleşti


Alb-vişiniii trec printr-o perioadă dificilă în campionat după ce au pierdut cu Chiajna şi cu Ceahlăul şi au ajuns la 6 puncte în spatele liderului CFR. Pe lîngă problema rezultatelor, Răzvan Lucescu are mari bătăi de cap şi din cauza suspendărilor din lot.

În deplasarea de la Braşov vor lipsi Alexa, Pancu şi Herea, toţi 3 din cauza cumulului de cartonaşe galbene, iar alţi 7 fotbalişti se află la limită şi pot absenta cu Dinamo. Astfel, Coman, Antonio, Roman, Teixeira, Surdu, Creţu şi Pavlovici vor rata derby-ul de duminica viitoare dacă vor fi averizaţi împotriva trupei lui Şumudică.

Tehnicianul giuleştenilor i-a criticat pe arbitri şi consideră că aceştia acordă mult prea uşor cartonaşe galbene elevilor săi: "Avem această problemă a suspendărilor, meci de meci ne confruntăm cu ea. Nu ştiu de ce, dar arbitrii ne avertizează mult mai uşor faţă de celelalte echipe, primim «galbene» la primul fault de fiecare dată!".


80 de "galbene"

au primit rapidiştii în acest sezon, cele mai multe dintre echipele Ligii 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.