Liga 1

Party Steaua » Eşecul de la Tîrgu Mureş a venit ca urmare a unei tactici falimentare pregătite de Ilie Stan

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stan a pregătit meciul de la Tîrgu-Mureş într-o atmosferă veselă, cu antrenamente relaxate şi glume între jucători


Steaua a mers prost în prima parte a campionatului, dar nici cînd a început să joace bine nu i-a priit. Cu trei victorii din trei meciuri jucate în campionat în 2012, roş-albaştrii au fost şi ei impresionaţi de ce parcurs bun au. Şi atmosfera din echipă s-a schimbat complet în urma jocului cu Astra, pe care l-au cîştigat cu 2-1 şi care le-a adus laude din partea oamenilor din club şi din afara lui. "În zilele care au precedat meciul de la Tîrgu-Mureş, echipa nici nu prea s-a antrenat. Adică totul s-a făcut la o intensitate foarte scăzută şi Stan n-a reuşit să-şi mai aducă jucătorii cu picioarele pe pămînt", a povestit un apropiat al roş-albaştrilor.

Ce s-a întîmplat exact? "Toată lumea avea impresia că s-a cam cîştigat campionatul deja, dispăruseră seriozitatea şi concentrarea. Jucătorii făceau tot felul de glume despre cum au luat ei campionatul, aveau impresia că ce a fost mai greu a trecut şi că şi-au cam încheiat misiunea după ce au cîştigat trei meciuri", a povestit aceeaşi sursă. Gigi i-a încurajat: "Batem la Tîrgu-Mureş! La cum jucăm, putem să dăm vreo 16 goluri". Iar Ilie Stan a recunoscut după meci că n-a mai fost în stare să-i facă să-şi revină: "Eu le-am zis din prima zi, de la primul antrenament care a urmat meciului cu Astra, să aibă grijă şi să fie serioşi. Ştiam foarte bine că Sabău e în stare să se închidă aproape perfect şi că de aceea o să fie complicat meciul".

Edi a anticipat pe facebook
Singurul de la Steaua care a simţit că urmează ceva rău a fost Edi Iordănescu. Secundul a postat pe facebook înaintea meciului cu Tîrgu-Mureş: "Cu riscul de a-i supăra pe unii, consider că şansele la titlu ale Stelei sînt foarte mici. Nu pot dezvolta şi sper să mă înşel, dar am argumente care îmi confirmă opinia". Gigi s-a supărat pe el: "Nu e în regulă ce a zis Edi, dar nu spun mai multe, că se supără nea Puiu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.