Liga 1

Pancu îl anunţă pe Coman titular la Braşov şi explică de ce avea nevoie Rapidul de "Vamă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 martie 2012

Suspendat pentru meciul de la Braşov, golgeterul rapidist Daniel Pancu a vorbit despre ultimele noutăţi din curtea grupării din Grant.

"E o surpriză şi pentru mine revenirea lui Dinu Gheorghe. Una peste alta, am reuşit de-a lungul timpului rezultate bune cu dînsul alături. Ne cunoaşte foarte bine, pe mulţi dintre noi dînsul ne-a adus la echipă, i-am simţit lipsa. Contează foarte mult pentru un jucător persoana care îl aduce, în ea ai cea mai multă încredere", a declarat veteranul din lotul Rapidului la Premium Liga de pe GSP TV.

Pancu îl anunţă titular pe Dani Coman la Braşov şi i-a transmis un mesaj lui Marius Şumudică: "Coman e un om puternic , îl admir sincer, a rezistat atît de mult într-un conflict cu galeria. Eu aş fi avut o reacţie ca a lui la Chiajna mai demult. Nu s-a născut încă omul de fier şi fiecare cedează mai devreme sau mai tîrziu. Dani e în lotul pentru Braşov, va juca sîmbătă. Sperăm să se respecte tradiţia în ce-l priveşte pe Şumudică şi să nu bată niciodată Rapidul ca antrenor".

FC Braşov - Rapid se va juca duminică, de la ora 19:00, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.